Cerere de împrumut personal la Younited Credit.

Se incarca fotografiile

50.000 Eur
Numarul Anuntului 305
Data Anuntului 5 August 2021

Cerere de împrumut personal la Younited Credit. 

Confruntat cu virusul corona, această procedură este pusă în aplicare.

   Credit Younited oferă până la 28 martie 2022, ca parte a unei oferte flash, un APR fix de 2%

Creditul Younited (cunoscut anterior ca împrumut Union) vă permite să împrumutați între 1.000 și 50.000 de euro pe o perioadă cuprinsă între 6 și 84 de luni, indiferent de proiect (împrumut auto, muncă, concediu, numerar etc.). Rețineți, totuși, că taxele administrative sunt percepute (cu excepția excepțiilor sau ofertelor comerciale) atunci când fondurile sunt eliberate și, prin urmare, trebuie luate în considerare la valoarea finanțării solicitate.


Younited Credit își evidențiază diferența față de instituțiile de credit tradiționale și chiar se mândrește cu „viteza excepțională”, permise prin metoda sa de notare bazată pe evaluarea directă a istoriei contului bancar. În practică, cererea de împrumut este inițiată online. Acesta dă naștere la informații „în timp real” cu privire la fiecare etapă în procesarea fișierului, prin sms, prin e-mail și în zona clienților.

Aflați mai multe: contactați-ne pe WhatsApp +1(917)426-9311 sau younatedcreditab@gmail.com https://wa.me/message/HDCGHEC5JHZ4J1

Comentarii
165 Vizualizari

Sfaturi de siguranta

Nu trimiteți niciodată bani fără a vorbi față în față cu vânzătorul.

 Nu acceptați cererile de a trimite bani in avans  fără a vedea vehiculul.

 Nu efectuați transferuri de bani către persoane pe care nu le cunoașteți folosind numărul de identitate personala (NIP) și numerele de telefon mobil.

Faceți transferul de bani și prelyarea  de produse (transfer de vehicul) în același timp.